25230 22502 
 

Print Email

 ΠΡΑΞΗ  4η

 

Στο Κ. Νευροκόπι  και στο Γραφείο του Διευθυντή Γυμνασίου Κ. Νευροκοπίου σήμερα 24 Απριλίου  2017 ημέρα Δευτέρα   και ώρα 11:30, συνήλθε σε συνεδρίαση η επιτροπή που συγκροτήθηκε με την υπ΄αριθμ.3η πράξη του βιβλίου πράξεων του Δντή ύστερα από πρόσκληση του  Διευθυντή του Γυμνασίου κ. Οικονόμου Ιωάννη κλ. ΠΕ 11 με βαθμό Β΄ με θέμα :

Άνοιγμα ? Αξιολόγηση προσφορών για την  εκδρομή στην Θάσο (κατασκήνωση  Πίτσας)

Read more ...

Print Email

 

Οι μαθητές της Β και Γ τάξης του σχολείου μας παρουσίασαν μια χριστουγεννιάτικη εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό star Δράμας.

Μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή από το kyklos radio πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο

Χριστουγεννιάτικη Εκπομπή

 

Print Email

Την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις στα πλαίσια της Πανελλήνιας ημέρας σχολικού αθλητισμού.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε μίνι τουρνουά ποδοσφαίρου 7x7 με την συμμετοχή 4 ομάδων. Τα παιχνίδια έγιναν στον βοηθητικό χώρο του δημοτικού σταδίου Κ. Νευροκοπίου.

 

    

  

 

Read more ...

Print Email

Η μαθήτρια του σχολείου μας Σταμάτη Αναστασία βραβεύτηκε για την συμμετοχή της στον Α' Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής που διοργάνωσε το μεταπτυχιακό τμήμα Δημιουργικής Γραφής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Η μαθήτρια διαγωνίσθηκε στην κατηγορία Διηγήματος. 

Συγχαρητήρια στην Αναστασία από το Διευθυντή και το σύλλογο διδασκόντων του σχολείου μας. 

Πατήστε στο κουμπί Read More για να διαβάσετε το διήγημα. 

Read more ...

Print Email

Την Τετάρτη 6 Απριλίου 2015 στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση από το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Δράμας "Η ΔΡΑΣΗ" με θέμα την σχολική βία. Ομιλητές θα είναι η Ευθυμία Αγαθαγγελίδου κοινωνιολόγος και ο Κωνσταντίνος Βλάχος ψυχολόγος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Κ. Νευροκοπίου. Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος γονέων και κυδεμόνων του Γυμνασίου Κ. Νευροκοπίου. Στο τέλος της παρουσίασης θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα την σχολική βία.

Print Email

Την Παρασκευή 20/03/2015 θα δοθούν οι βαθμοί του Β τριμήνου. Η επίδοση των ελέγχων θα γίνει από τις 11:30 π.μ. στο γυμνάσιο Κ. Νευροκοπίου.

Ηλεκτρονική Τάξη

Υπουργείο Παιδείας

Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Διαδραστικά Βιβλία