25230 22502 
 

Print Email

Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε εκκλησιασμός των μαθητών στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κ. Νευροκοπίου.

 

 

Read more ...

Print Email

Την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Κ. Νευροκοπίου η καθιερωμένη σχολική εκδήλωση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου 1940.

 

 

Read more ...

Print Email

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΠΕ Δράμας προκηρύσσει για το έτος 2012-2013 τον 1ο Λογοτεχνικό διαγωνισμό Εφηβικού Διηγήματος και Ποίησης «Γρηγόρης Πεντζίκης».

Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές/τριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης .

Read more ...

Print Email

Την Πέμπτη 3 Μαΐου, έγινε η ημερήσια εκδρομή του σχολείου μας στη Θάσο.

 

Read more ...

Print Email

Την Τρίτη 6 Μαρτίου 2012, στο αμφιθέατρο του δημαρχείου Κ. Νευροκοπίου έγινε εκδήλωση με αφορμή την ημέρα κατά της σχολικής βίας. Έγινε ενημέρωση στους μαθητές σχετικά με το φαινόμενο της σχολικής βίας, τις μορφές της και το μέγεθος που έχει λάβει το φαινόμενο.

 

Read more ...

Print Email

Την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011, η Β2 Γυμνασίου, στα πλαίσια του μαθήματος της τεχνολογίας, πραγματοποίησε επίσκεψη στη βιομηχανία παραγωγής στερεού βιοκαυσίμου pellets, η οποία βρίσκεται στο δημοτικό διαμέρισμα Νευροκοπίου στο δρόμο προς την Εξοχή.

Read more ...

Print Email

 

Ο χειμώνας που διανύουμε φαίνεται να είναι ένας από τους πιο ήπιους και χωρίς χιόνια χειμώνες για το Νευροκόπι. Με την ελπίδα ότι αυτό θα αλλάξει θυμηθήκαμε τα χιόνια που έπεσαν στις 13 και 16/12/2010. Όμορφες εικόνες που δυστυχώς τις βλέπουμε όλο και πιο σπάνια.

 

Read more ...

Ηλεκτρονική Τάξη

Υπουργείο Παιδείας

Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Διαδραστικά Βιβλία