25230 22502 
 

Print Email

 

Αγιασμός

 

Με τις ευχές όλων για καλή σχολική χρονιά πραγματοποιήθηκε ο φετινός αγιασμός μπροστά από το κτήριο του ΓΕΛ Νευροκοπίου. Στην συνέχεια μοιράστηκαν τα βιβλία τις φετινής χρονιάς, με τους μαθητές της Α γυμνασίου (ως συνήθως) να σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος. 

Read more ...

Print Email

21 Μαρτίου

Διεθνής Ημέρα για την εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων

 

Αφορμή

Ακολουθώντας τις οδηγίες του ΥΠΔΜΘ και ενόψει της 21ης Μαρτίου Διεθνούς Ημέρας για την εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων, αποφασίστηκε από το σχολείο να αφιερωθούν δύο διδακτικές ώρες  για εκδηλώσεις  με το συγκεκριμένο θέμα.

Read more ...

Print Email

 

Η ομάδα των κοριτσιών

 Την Κυριακή 18 Απριλίου 2010, στο κλειστό γυμναστήριο του Κ. Νευροκοπίου,  οι σχολικές ομάδες handball του γυμνασίου Κ.Νευροκοπίου είχαν και οι δύο (κοριτσιών και αγοριών)  τους τελικούς αγώνες handball , που θα έβγαζαν την πρώτη και συνεπώς καλύτερη ομάδα στο νομό της Δράμας.

Read more ...

Print Email

 Στον Παρθενώνα

Στις 19-20-21 Μαρτίου 2010 Πήγαμε και εμείς την τριήμερη που περιμέναμε με τόση αγωνία...ξεκινίσαμε το πρωί γύρω στις 6:30 και φτάσαμε Αθήνα 7-8 το απόγευμα...Ενδιάμεσα κάναμε και 3 στάσεις.

Read more ...

Print Email

Αφίσα εκδήλωσης

 

Το απόγευμα της Κυριακής 24 Ιανουαρίου 2010 πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Νομαρχίας Δράμας, μεγάλη μουσικοχορευτική παράσταση με τη συμμετοχή πέντε Πολιτιστικών Συλλόγων και του θεάτρου σκιών του Κωνσταντίνου Κουγιουμτζή, ο οποίος διδάχτηκε από τον αείμνηστο δάσκαλο Ευγένιο Σπαθάρη.

δείτε τα video

Print Email

 

 

Στη Μονή Λαζαριστών

 

 Οι Εντυπώσεις των Μαθητών της Γ? Γυμνασίου Κ.Νευροκοπίου από την Παράσταση «Αντιγόνη» του Σοφοκλή που παρακολουθήσαμε στη Θεσσαλονίκη (θεατρική σκηνή της Μονή Λαζαριστών) από τη νεανική σκηνή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος [Κ.Θ.Β.Ε.]

 

περισσότερα...

Print Email

 

 

 

Την Τετάρτη 9/12/2009, πήγαμε στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουμε μια θεατρική παράσταση, την «Ιλιάδα» του Ομήρου σκηνοθετημένη από την Κάρμεν Ρουγγέρη. Γενικά, η παράσταση ήταν υπέροχη και μας άρεσε πάρα πολύ. Τα σκηνικά, τα κοστούμια, οι ηθοποιοί, τα κομμάτια της ιστορίας που επιλέχθηκαν ήταν όλα πάρα πολύ ωραία. Μας κέντρισε το ενδιαφέρον το γεγονός ότι άλλαζαν συνέχεια ρούχα και ρόλους ακόμα και πάνω στη σκηνή. Αυτό που αξίζει να σημειώσουμε είναι ότι η ενδυματολογική παρουσίαση των θεών κέντρισε την προσοχή όλων. Επίσης, όλοι μας ενθουσιαστήκαμε με την αναπάντεχη εμφάνιση των ηθοποιών δίπλα και πίσω από μας.

περισσότερα

Ηλεκτρονική Τάξη

Υπουργείο Παιδείας

Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Διαδραστικά Βιβλία